Posts

Posts uit april 23, 2006 tonen

Nederland viert Koninginnedag .

Afbeelding
Vandaag vieren we in Nederland Koninginnedag . Normaal vieren we dat op de 30e april maar omdat dat dit jaar op zondag valt, een dag eerder. Wilhelmus van Nassouwe Ben ick, van Duytschen bloet; Den Vaderlant ghetrouweBlijf ick tot inden doot; Een prince van Oraengiën Ben ick, vrij onverveert; Den coninck van Hispaengien Heb ick altijt gheëert. ****** Mijn Schilt ende betrouwen Sijt Ghy, o Godt mijn Heer; Op U soo wil ick bouwen, Verlaet my nemmermeer. Dat ick doch vroom mach blijven, U dienaer taller stondt, Die tyranny verdrijven, Die my mijn hert doorwondt.

de oplossing voor slechthorenden!

Afbeelding
Het verstaan van de mobiele telefoon is en blijft een ellende voor vele slechthorenden. Misschien zou dit een oplossing zijn.

wat voor weer zou het zijn in.....

Afbeelding
een bekend liedje van Conny Stuart: 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag'. Ik kreeg van Dirk Berkhout een link toegezonden over ''het weer'' in Australië. www.bom.gov.au Leuk om eens een kijkje te nemen!

Als het ademen faalt

Afbeelding
Een nieuw lied dat voor Huijbergen op stapel ligt. Een prachtig lied om bij een uitvaart te zingen. als je het lied goed wilt bekijken moet je het even aanklikken, dan krijg je een duidelijk plaatje. Theo

SUDOKU

Afbeelding
Hallo beste vrienden, Ik heb jullie een tijdje geleden eens verteld dat ik gegrepen was door de nieuwe rage: de SUDOKU. ik ben het niet alleen. ik vond een plaatje op internet waar iemand een kanjer van een SUDOKU heeft gemaakt. Leuk om op te lossen. Wil je deze grote in het echt oplossen, kun je beter op de fiets gaan Veel plezier!! Theo