Posts

Posts uit februari 25, 2007 tonen

BAHA plaatsing

Afbeelding
Ik heb zojuist een berichtje ontvangen dat er vanavond op NEDERLAND 1 om 19.25 uur aandacht wordt besteed aan de BAHA. wellicht de moeite om eens te kijken.

GRIEP ! !

Afbeelding
O jee!! De griep is uitgebroken meldt de radio zojuist. Sniffen, snotteren, hoesten en pruttelen. Veel vitamine C en fruit, in combinatie met paracetamolletjes !! En als het echt niet meer gaat: NAAR BED!

Eindelijk weten we hoe het zit!

Afbeelding

We zijn er weer!!

Afbeelding
Hallo allemaal! Het is de laatste tijd erg druk geweest. Volop werk met de koren op verschillende plaatsen. Ook deze week zijn er drie uitvaarten, vier repetities, en twee diensten op de komende zondag. Aanstaande zondag voor het eerst een dienst met de cantorij. Ik ga iedere dinsdag met erg veel plezier naar Ossendrecht om met ze te repeteren maar zie nu een beetje op tegen mijn eerste ‘’optreden’’ in een dienst. De cantorij staat voor in de kerk, volop in het zicht. En niet zo maar een dienst maar een erg drukke afscheidsdienst van de dominee. Maar wie DO zegt moet ook RE zeggen! We gaan ervoor! De cantorij een fijne groep mensen, goed geconcentreerd en erg serieus bezig met zingen. Morgenmiddag ook repetitie met het dameskoor Halsteren. Dat begint om 13.30 uur en we zijn dan een uurtje bezig waarna de koffie bruin is en we even aan de koffie gaan. Na een kwartiertje gaan we weer verder. Een fijne groep met goede stemmen! Ik ga weer serieus proberen om twee maal in de week een berich