Posts

Posts uit augustus 29, 2010 tonen

Opruiming bij Intratuin.

Afbeelding
Hallo allemaal, Afgelopen dinsdag kwam ik van de repetitie met het dameskoor Halsteren en had te weinig tijd om even bij Intratuin binnen te lopen. Het duurt altijd langer dan je denkt en het is een heel eind lopen van de ingang tot de kassa. Er komt vast nog een kans. Donderdagmorgen, na een geslaagde viering, de dames zongen prima, moest het er maar eens even van komen. Er is een fikse verbouwing aan de gang maar ze weten er voor te zorgen dat je er amper iets van merkt. Mijn bezoek moest mij een niet te duur laurierstruikje opleveren voor een mooi prijsje, en een bruine/ rode beuk. De beuk is gelukt( nog geen € 5.00, maar de laurier heb ik maar niet genomen. Buiten gekomen zag ik een grote partytent staan en werd nieuwsgierig, het was er behoorlijk druk. De partytent was afgepakt met mensen en spullen. Schappen vol goederen voor €1.00, andere rekken €2.00 . Alle goederen waren wel geprijsd zag ik. Ik vond een leuk kruidenpotrekje met zinken potjes, prijs € 6.00. Bij de k

De tijd!

Afbeelding
  Hallo allemaal, Vanmorgen stond in de badkamer, radio aan. We hebben daar een spatvaste/ waterdicht exemplaar uit de jaren ’70. Hij doet het uitstekend en het volume die het ding produceert zeker 80 Db. In de huiskamer zit de B&O aangesloten op de kabel. Ik sta in de badkamer en hoor de reclame van 8.58 uur, daarna Bliep, bliep, bliep, 9.00 uur radionieuwsdienst. Ik loop naar de kamer en wat hoor ik?? Bliep, bliep, bliep, 9.00 uur radio…….. De radio in de kamer loopt 5-6 seconden achter op de batterij-radio. Wat is de goede tijd???? Theo.

Weer thuis.

Afbeelding
Beste allemaal, Vrijdagmorgen stonden onze koffers gepakt en waren we klaar om naar Ossendrecht te vertrekken om de ‘’jongens’’ naar oma te brengen. Dat verliep van een leien dakje want ze zijn erg graag bij Oma in Ossendrecht. We konden dus bijtijds doorreizen naar Hagen in Duitsland. Droog weer, niet te veel drukte op de weg, het kon niet beter. Op ons gemakje gereden en genoten van het mooie landschap. Rond 15.00 uur reden wij Hagen binnen en hadden het Mercure snel gevonden. Een ideale parkeergelegenheid aan de achterzijde, overkapt en ruime vakken. Onze kamer was prima, en de bedden waren stevig en comfortabel. Het ontbijt was alle keren in overvloed. Volop keuze uit snijwaren, kazen, eiergerechten, gebakken spek en vers fruit. Koffie werd gebracht in thermoskannetjes wat zorgde voor een lekker kopje koffie. de rest volgt morgen!! Theo.