Posts

Posts uit januari 30, 2011 tonen

een mooi orgel.

Afbeelding
Begin deze week had ik een uitvaart in Halsteren. En net voor ik wilde vertrekken kreeg ik een telefoontje van de pastor met de vraag of ik het vervelend vond om het kistorgel te bespelen in plaats van de Domus. Gelijk in de auto gestapt en even gaan proberen. Heerlijk om op te spelen, en een prachtige klank! De dag erop was er weer een uitvaart en het orgel was er nog steeds. En wat stond er vanmiddag nog steeds???? JUIST HET KISTORGEL.

Op toneel! Een hele ervaring

Afbeelding
  Het Zuidelijk Toneel brengt een swingend en theatraal Stadsspektakel in regie van Matthijs Rümke. Het ensemble van zes acteurs, zes zangers en het 11-koppige Willem Breuker Kollektief vormt samen met een grote groep spelers uit de stad waar de voorstelling speelt een bonte parade van gelukszoekers in Mahagonny Songspiel & Het lied van ( de stad* ) . Gisteren mijn toneeldoop ondergaan. ERG LEUK!! Theo.

Maandag kom ik even binnen kijken!

Afbeelding
Beste allemaal, Als je door de stad loopt zie je op veel plaatsen het bord ‘’TE KOOP’’ aan huizen geplakt. Veel mensen zetten in deze financieel krappe tijd hun huis te koop. Soms omdat men de hypotheek niet meer op kan brengen of omdat men kleiner wil gaan wonen om de woonlasten te drukken. Een veel gebruikte hulp bij de verkoop is de site van Funda. Je kunt zoeken op huis type, nieuwbouw, monument of starters- woning. www.funda.nl   Op deze site staan veel huizen met foto’s van het interieur, om een idee te geven wat er te koop wordt aangeboden. Het zinnetje ‘’een ruime keuken’’, of ‘’badkamer met bad, douche en tweede toilet’’. Zo kun je zelf een beetje inschatten of de keuken nog vernieuwd moet worden en voor de badkamer dito. Laatst was ik bij mensen op de koffie en er kwamen nog enkele anderen. Het gesprek ging over een woning die al twee jaar te koop stond. Een van de dames wist dat keuken en badkamer wel heel oubollig waren, en dat die kosten bovenop de koopsom