Posts

Posts uit mei 29, 2011 tonen

Komkommertijd.

Afbeelding
  We zijn er vroeg bij dit jaar. De radio, televisie en internet staan bol van nieuwtjes, roddels en beschuldigingen als het om komkommers gaat. Na het ziek worden van mensen die komkommers hadden gegeten kwam er een golf aan goede raad op ons af. Weg met de komkommer!! Ik hoorde iemand zeggen killerkomkommer. Alsof we in de supermarkt aangevallen kunne worden door de komkommerbacterie. Zou een mondkapje niet iets zijn??? Maar nadat wetenschappers met al hun kennis zich over de komkommer gebogen hadden werden de Nederlandse komkommers weer ‘’eetbaar’’ verklaard. En meteen, uit het niets kwamen er koks en amateurkokers met recepten, want tja, er staat nog een gigantische partij in de koelcellen! Nou, laat ik mij dan ook maar aansluiten met een paar recepten: Op Turkse wijze: 1 grote komkommer 300 ml. yoghurt, uitgelekte 1 teentje knoflook 1 takje munt,Gedroogde kan ook) 1 draai ( of 2) peper Zout Schil de komkommer en snijd die in vieren en daarna in niet al te dunne schijfjes...