Woning gekraakt door liefdespaartje in Bergen op Zoom.

zelfs een woning voor de winterkoning werd afgewezen.

Bewoners kraken oude woning!!


Drie nieuwe woningen aangeboden maar ouder kiezen voor het oudste huis om hun nestje te bouwen en 7 kleintjes op te voeden!

In februari werd het tijd om eens wat aan onze woningvoorraad te renoveren. Het oudste huis is al meer dan tien jaar in gebruik en dringend aan renovatie toe. Schheur in het dak, afgebladderde verf, en schimmelvorming. Eigenlijk geen repareren meer aan, dus besloten we over te gaan tot nieuwbouw. Het oude huis werd verwijderd en een nieuw kwam er in de plaats. Schoon, droog en geschikt voor het opzetten van een grote familie.
groot maar oud huis

Het oude huis werd even weggezet en niet meer naar omgekeken, tenminste door ons……… K.Mees dacht daar anders over! Samen met zijn vrouw inspecteerde hij het nieuwe huis, ging naar het lager gelegen huis en keek argwanend naar de derde optie. Nee,nee, nee, geen enkel huis was zo gezellig als het bouwvalletje.
nieuwbouw

Zonder te overleggen werd de bedvulling naar binnen gesleept, en voor we het wisten werd er iets uitgebroed! Er volgden weken van aanpakken en levensmiddelen aanvoeren. Van de vroege ochtend tot de schemer inzette.
gloednieuwe huisje

Vanmorgen zaten beide ouders bij de appelboom en riepen hun kinderen. Even later zaten er 6 jonge mezen in het appelboompje.
Over een paardagen, als de kust veilig is, al ik de oude bedden uit het huisje halen en repareer het nodige zodat ze droog en uit de wind zitten bij het volgende liefespaartje.
De oude woning.

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''