Spinazierol met roomkaas (en ham).


500 gr. Spinazie vers
nootmuskaat
klont boter
350 gr geraspte pittige kaas
crème fraiche
twee eieren, gescheiden
Zout. Peper
400 gr. Verse kaas
Knoflookteen
Twee kleuren paprika.


Spinazie blancheren,
Beetje afkoelen
Spinazie, nootmuskaat, pittige geraspte kaas, crème fraiche dooreen roeren
Na 5 minuten de eigeel
Eiwit stijf kloppen en door de massa spatelen.
Op een bakplaat uitstrijken
± 20 minuten in matige oven bakken tot het stevig is geworden
intussen de roomkaas met de geblancheerde paprika dooreen roeren
goed kruiden met peper en zout

de gebakken koek even laten koelen en de roomkaas erop smeren. Voorzichtig oprollen en even goed koelen.

Eventueel ook gekookte ham erdoor roeren en meeverpakken!!


Fijn weekend!

Theo

Reacties

Populaire posts van deze blog

Vertaling ''the long day closes''

Verse wafels uit schudfles

smikkelen en smullen hatsekidee