Even naar Berlijn.

Even naar Berlijn.

Het gaat er weer van komen, vrijdagmorgen vertrekken we voor een kleine week naar Berlijn. Normaal is dit een reisje voor de eerste weken van januari maar door werk en ons uitstapje Rome is het opgeschoven. Vrijdag dus. Donderdagmorgen nog een uitvaart in Ossendrecht, honden afleveren en de laatste spullen in de koffer en we kunnen!

Vrijdag tegen de avond arriveren we op Lehrterbahnhof, we reizen ook deze keer met de trein. Adrie heeft alles uitgestippeld en na geplozen(is hij er goed in) en er is een mooie verbinding. Ook hebben we deze keer weer een ander hotel geboekt.

Hotel ‘’Castell am Kurfürstendamm’’, in d Wielandstrasse. Lekker centraal, alles bij de hand en bekend terrein. We hebben er beiden zin in.

De eerste avond lopen we altijd te zoeken, zeuren en treuzelen waar we wel zullen gaan eten en na bijna twintig jaar samen weten we op vakantie altijd het meest beroerde restaurant uit te zoeken dat maar denkbaar is. daar hebben we dan zo’n kater van dat we vervolgens goed uit onze doppen kijken. Deze keer zal het ons niet overkomen, Adrie heeft voor vrijdagavond een tafeltje gereserveerd bij Trattoria Noi Quattro aan de Sudstern 14, een Italiaans restaurant waar we vorige keer meer dan uitstekend hebben gegeten.
De Bergse Vastenavond gaat dit jaar geheel aan ons voorbij, dat maakt het volgend jaar weer leuk.

Agge mar leut et.

Ik probeer het weblog vanuit Berlijn nog aan te vullen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''