Arabesque maakt veel goed

Een leuk, leerzaam en smakelijk boek!
Gisteren hebben we weer een restaurant uitgeprobeerd. Het was restaurantweek en dat is dé gelegenheid om eens voor een bescheiden bedrag, een restaurant uit te proberen. Woensdag geluncht in ‘’Mijn Keuken’’ in Wouw. Meer dan voortreffelijk!!! We hebben een vier gangen lunch genomen waardoor er €10,00 bijkwam. VOOR TREFFELIJK! Mooie presentatie, heerlijke smaakcombinaties en vooral geconcentreerd van smaak. Er werd een wijn arrangement aangeboden dat nogal aan de prijs was, maar daar stond tegenover dat het goede wijnen waren, perfect passend bij de gerechten.

Gisterenavond zijn we in Rotterdam bij Boudoir gaan eten. Moderne zaak, lawaaierig. Het ‘’restaurantmenu’’ lag niet op tafel maar werd ons verteld en klonk goed. De bediening was maar zo,zo, en de porties erg klein. Voor het eerst dat het tegenviel zolang we al meedoen aan de restaurantweek.

Na een redelijke maaltijd zijn we richting station gelopen en even bij De Slegte binnen gewipt. En ja, daar blijft altijd wel iets plakken.

Deze keer het boek Arabesque! De moderne keuken van het Midden Oosten. Uitleg over en gebruik van producten en goed te bereiden recepten, ook voor niet Oosterse koks.

Fijn weekend

Theo.

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''