Aapjes kijken in Keulen.

     

Bokito_blijft_binnen

Aapjes kijken in Keulen,

Aapjes kijken? In Keulen? Waar? Dat zal ik vertellen. In een van de zijstraten van het plein waar ons hotel staat bevind zich een bar met de naam: Bokito. Een grandioos groot apenbeest, een neef van King Kong en iets meer van deze tijd.

kingkong 1

Het begon vanmorgen met een heftige regenbui waardoor er geen lol aan was oom door Keulen te wandelen. Dan maar met de bus, die stopt voor de deur en zijn we ieder geval op pad. Tien minuten later was het droog en konden we onze wandeling beginnen. We verwonderen ons om de veelheid aan kleine winkeltjes die er in de verschillende buitenwijken zijn. Mooie winkeltjes, smaakvol ingericht.

Een veelheid aan verschillende artikelen, bijna voor alles kun je een ‘’speciaalzaak’’ vinden.

IMAG0281

Er is ook veel aanbod van tweedehands artikelen en zo zien we een winkel met uithangborden, allemaal lichtbakken en e-mail bordjes. Twee winkels verder stond voor een winkel met oude apparatuur EN het beroemde apenorkest! Wij beiden kennen de muziek makende apen familie van V&D, met de inworp van een muntje speelden de aapjes en bewogen ze. Ook hier het geval, deze keer kost het € 0,05 voor een optreden. Met de telefoon een filmpje gemaakt. dat blog ik als we weer thuis zijn.

Theo.

IMAG0281

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''