Margrietjes

het voorjaar komt eraan en het terras begint weer groen uit te lopen. het was van de winter ook groen uitgeslagen maar dat is een ander verhaal. Gelukkig heb je daar een flesje voor dat er voor zorgt dat de tegels binnen een knip met de vingers weer stralend schoon zijn.

2015margriet

Doordat de schilders bezig gingen met een groot onderhoud- beurt moest alles van voor naar achter, van links naar rechts en was er een goede aanleiding om eens te kijken wat er nog fraai bij stond en wat er in de komposthoopstand stond. zieltogende plantjes, losse stokjes, kapotte potten en schalen, het kon nu mooi vervangen worden. EN WE KOPEN NIETS BIJ! PunkTenminste……………. Tot ik gisteren bij de bloemist kwam………..en ze de margrieten in de aanbieding hadden…………….tja, aanbieding………..en ik heb nog potgrond…………en ik heb nog potten……………..en nog wel een plekje……………..en het staat zo gezellig………… EngelIk ben dus gezwicht, vier struiken margrieten!! Lang leve het voorjaar! 7_2_201vVerder kopen we niet meer………….niets groots………..of groens………….. of in de aanbieding.

9dace8ae238064af2511fbe2f66da581

PS. Het vogelhuisje wat je ziet moest met een bindstrip worden gerepareerd, het dat was los gegaan terwijl er een mezenpaar 6 eitjes zit uit te broeden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''