Een
blog
Het is iedere dag
een terugkerend ding: wat eten we???
Een vraagstuk waar ik mij thuis
het hoofd over breek. Nou breek, ik word gesteund door zo’n 6000 kookboeken en
boekjes EN een aansluiting op internet als de boeken tekort schieten. Het
liefste haal ik de maaltijd uit de
boeken, ze zijn mij erg dierbaar, maar natuurlijk wordt er ook mening
maaltijd zonder hulp van geschriften en you tube bereidt. Gewoon aardappelen,
groenten, vlees draai ik mijn hand niet om, alhoewel aardappelen koken niet
mijn sterkste punt is. Ik heb er een handje van om de piepers rauwig op te
dienen en echtgenoot A. bloot te stellen aan een knapperig aardappeltje. Niet toegevend
dat ze nog een 5 minuten hadden moeten doorkoken knaag ik ook een aardappel
weg.
Verder zijn er
geen moeilijkheden en eten we er goed van.
Ik heb een bek in
de collectie waarin vreemde zaken zijn die wij mensen schijnen te verorberen.
In Whunan schijnt er een markt te zijn
waar voor Covid 19 een keur aan vreemde smakelijkheden te koop werden
aangeboden. Daardoor nieuwsgierig geworden ben ik toch maar eens het internet
opgegaan om eens te kijken in de wereld van vreemde hapklare brokken.
Nu je wordt er niet
vrolijk van, er zijn zaken bij die ik zelfs in een gesloten blik of pot niet
zou durven weggooien.
Ik maak u
deelgenoot5:
Alleen maar lekkernijen die je op vooraad kunt hebben krijg je eens onverwactte eters.
Ik knaag wel op een half gare aardappel.
Reacties