Een blog

 

Het is iedere dag een terugkerend ding: wat eten we???  Een  vraagstuk waar ik mij thuis het hoofd over breek. Nou breek, ik word gesteund door zo’n 6000 kookboeken en boekjes EN een aansluiting op internet als de boeken tekort schieten. Het liefste haal ik de maaltijd uit de  boeken, ze zijn mij erg dierbaar, maar natuurlijk wordt er ook mening maaltijd zonder hulp van geschriften en you tube bereidt. Gewoon aardappelen, groenten, vlees draai ik mijn hand niet om, alhoewel aardappelen koken niet mijn sterkste punt is. Ik heb er een handje van om de piepers rauwig op te dienen en echtgenoot A. bloot te stellen aan een knapperig aardappeltje. Niet toegevend dat ze nog een 5 minuten hadden moeten doorkoken knaag ik ook een aardappel weg.

Verder zijn er geen moeilijkheden en eten we er goed van.

Ik heb een bek in de collectie waarin vreemde zaken zijn die wij mensen schijnen te verorberen. In  Whunan schijnt er een markt te zijn waar voor Covid 19 een keur aan vreemde smakelijkheden te koop werden aangeboden. Daardoor nieuwsgierig geworden ben ik toch maar eens het internet opgegaan om eens te kijken in de wereld van vreemde hapklare brokken.

Nu je wordt er niet vrolijk van, er zijn zaken bij die ik zelfs in een gesloten blik of pot niet zou durven weggooien.

Ik maak u deelgenoot5:

de 







Alleen maar lekkernijen die je op vooraad kunt hebben krijg je eens onverwactte eters.             

Ik knaag wel op een half gare aardappel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Vertaling ''the long day closes''

Verse wafels uit schudfles

smikkelen en smullen hatsekidee