Berlijn januari 2007












We zijn weer terug thuis! Na een dag of vijf ontspannen Berlijn.


Vertrokken op 1 januari:

Om 10.00 uur eerst ma L. naar huis gebracht samen met de honden en daarna door naar de kerk in Ossendrecht voor de viering van 11.00 uur. Het was redelijk bezet voor een eerste januari. Om 11.45 was de dienst uit en toen snel met Adrie naar Oudenbosch om familie daar de goede wensen over te brengen alvorens wij naar Schiphol zouden afreizen.
We hadden besloten met de trein van 15.05 uur te vertrekken en dat kon prima gehaald worden. Het was vrij rustig in de trein en er was nergens oponthoud.
Schiphol kwam in zicht en voor we het wisten hadden we onze bagage ingecheckt en konden we door de veiligheidscontrole. Die was stipt en precies. Jassen, uit, riemen af, munten telefoons, laptops zeg maar alles in bakjes door de scanner. We kwamen glansrijk door de controle en konden onze wandeling beginnen, gate 87!! Het uiterste puntje. Het leek niet druk te worden maar tegen de tijd dat we aan boord gingen zat het hele vliegtuig vol.
Ook de vlucht verliep vlotjes. Door een windmee gelukje( 100 km p.uur) waren we eerder in Berlijn dan aangegeven.
De koffertjes waren er snel en we konden een kaartje voor de U/S bahn kopen om naar ons hotel te gaan. We hadden een hotel vlakbij U-Bahnhof Spittelmarkt. Adrie loodste ons beiden in no time naar de bestemde plek. Een kanjer van een hotel. We kregen een kamer op de 6e etage. Ruim, en van alle luxe voorzien.
Na wat uitpakken begon ik toch nog wel trek te krijgen, maar niet echt zin om weg te gaan. Adrie is toen even naar beneden geweest en kwam terug met een flesje rode wijn en iets lekkers te knabbelen. Romantisch.
Vanuit ons kingsize bed hebben we borrelend en knabbelend nog wat tv gekeken. Daarna hebben we het licht uitgedaan. WEL TE RUSTEN!!
De rest volgt!
Theo

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''