Op KRASSEN!


hallo allemaal,

Afgelopen zondag was het ‘startzondag’ in de PKN, start van het nieuwe werkjaar. Cantorij was in en na de dienst van de partij en er was een gezellige sfeer. Je spreekt zo nog eens mensen, zo ook Els. Els zingt alt in de cantorij.
Ze vertelde dat ze er de komende maand niet zou zijn in verband met een vakantie: maar Pategonië. Het klonk mij als het einde van de wereld in de oren.
Eenzame, grote vlakten met wat lage begroeiing. Heet, koud, wind, kortom ruw en onherbergzaam
En wat komt er niet bij kijken! Hoe regel je vervoer, je eten, je slapen, neem je een tent mee, slaap je in je auto, is er ongedierte. Allemaal vragen die op kwamen en die ik haar wilden stellen maar bij de vraag of ze per auto reisden vertelde Els met een glimlach dat alles geregeld was: via Kras!

Wil je Pinguïns kietelen op de Zuidpool, ijsbeer knuffelenop de Noordpool, trommelen in Afrika, met stokjes leren eten in China, of gewoon bruin bakken op een Spaans eiland?? GA TOCH KRASSEN!!

Wij hebben ook al verschillende uitstapjes met kras gedaan en zijn best tevreden.

Beste Els, heel veel plezier en een pracht vakantie toegewenst!!

Ik heb geen aandelen in de firma Kras hoor, maar daar waar Kras een beetje het suffe image had een reisbureau te zijn voor reisjes langs de Rijn, is daar niets van waar. Daar zijn wij nu ook wel achter.

Groeten,

Theo

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''