A-58 in Love! een geslaagd concert

Hallo allemaal!

Vrijdagavond was er een concert van A58, het koor waar Adrie al weer enige jaren bij zingt. Samen met Jeannine een goede vriendin vertrokken we om 16.00 uur richting middelburg, we hadden besloten om er een ‘vorkje te prikken’ voordat we naar het concert zouden gaan.
De auto, zoals Adrie had gezegd, bij Miniatuur Walcheren geparkeerd en wij richting centrum. Onderweg aan een ouder echtpaar gevraagd waar de concertzaal was, want ja, ik ben en blijf onhandig als het op stadsplannen aankomt. O, gewoon tegenover Miniatuur Walcheren was het antwoord. Voor de zekerheid voor we het restaurant binnen gingen nog een meisje aangesproken en die bevestigde de gekregen informatie.
Na oesters vooraf en een heerlijke Dorade , sloten we af met een kop koffie en gingen op pad. Mooi op tijd. Maar……… de info was niet bepaald oké! Ze bedoelden de schouwburg(tegenover Mini Walcheren) de concertzaal zat een stukje verder. Dus, na drie keer vragen kwamen we op een holletje bij de zaal aan en konden nog net op tijd in de zaal zijn. De achterste rij.
Voor het zicht niet bevorderlijk maar voor het geluid geen enkel probleem! Een zaal die klonk(klinkt) als een klok en waar het goed zingen is.
A-58 deed erg goed hun best en leverde een pracht prestatie. Een staande ovatie die helemaal verdient is!!Een geslaagde avond.
Na afloop op Adrie gewacht en gedrieën weer richting Bergen op Zoom, terugkijkend op een geslaagde avond/voorstelling/concert.

Kijk ook eens op hun website: www.a58.info

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''