Kassa!!

mami-kassa

Fijne dag!
Jaren geleden, toen wij zelf de zaak nog hadden, hoorde het erbij dat je de klant bedankte met een in gesleten zin: dank u wel, tot ziens! We zijn inmiddels al weer vele jaren verder en er aan gewend geraakt dat er hooguit nog ‘bedankt’ of ‘Doewi’ werd gezegd.
kassa 1
Er kwam een nieuw concern in winkelland die de trend is gaan zetten wat begroeten betreft. Bij de Action heeft men tijdens de kassatraining gelijk een passende groet bedacht. Die moet er volgens mij ingeramd zijn! Of je nu een opbergmapje koopt of je schaft er een kar vol modespullen aan, nadat de betaling gelukt is (contant of pin) roept de caissière: dank u en fijne dag! Aardig toch?! Bijna alle klanten wensen ook haar een goed weekend, waarna zij op haar beurt een welluidend: dank U!!! door de zaak knalt. Bij iedere klant! Want de kassatraining bij Action is grondig en de controle vergaand.
mens75
Vorige week stond ik in de rij te wachten en zag de 4 caissières druk doende de klant snel en vakkundig door de kassa te loodsen. Drie van de vier waren zo snel met hun goede wensen dat zij niet het antwoord van de klant afwachtte maar der direct achteraan roepen DANK U!
Dit is geen klaagzang hoor! De mensen bij de Action werken stevig door en zijn nooit te beroerd om je te helpen als je iets niet kunt vinden.
Fijne dag!! DANK U!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''