Buffzack

Zoals gezegd zouden we naar een optreden in het Kulturzentrum Giesinger Bahnhof, nog geen 10 minuten lopen van het hotel. Volgens het internet bericht een jazzy band, dus dat moesten we dan maar eens proberen. Kaarten aan de zaal en een tientje per stuk.
Toen we om 19.55 uur aankwamen was er geen spoor van juichende of joelende fans alleen een vriendelijk meisje dat ons triomfantelijk plaatsbewijs 13 en 14 overhandigde. Er zaten 8 keurige jongeren in de zaal, en het zou over 5 minuten beginnen??!
Om 20.15 uur had het zaaltje zich in gevuld met zo'n 40 toehoorders en kwam de band het podium op. Vier keurig geklede kerels. De instrumenten: een drumstel, een tuba, een bugel, trompet en een trombone. Even dachten we bij de  Lustige Holzkacker Buben te zitten maar dat werd bij de eerste tonen gelijk anders! Jazzy eigen composities, een lust voor het oor, die mannen wisten waar ze mee bezig waren. Om 22.00 was het feestje afgelopen en keerden we tevreden naar huis terug. www.buffzack.com beslist de moeite waard om naar toe te bezoeken.
Theo. 👌👍👋


Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''