Mie -auw

J
Ja, je ziet het goed! ik ben het Alexander. De jeweetwelkater uit Wolphaertsbocht. Ik zag nu kans om ook eens even achter een van die apparaten plaats te nemen die de heren hier in huis te PS en te onpas iets dringends moeten doen. De tablet is reuze intrek heb I gemerkt maar ook de vaste pc staat van de vroege morgen tot de late avond aan. Dan hebben ze het over kinderen die de deur niet meer uit komen... ja , nou die twee zijn ook niet buiten te knuppelen. er wordt wel voor een  schone bak gezorgd en ook  het eten is op tijd, maar dat  is het wel zo'n beetje. We vervelen osn niet, Catharina en ik , nee, we sjokken naar het dakterras en vangen daar en lekker tor of een grote vlieg die we dan met huid en haar opsmikkelen. W kunnen door  het hele huis van beneden naar boven maar het is niet leuk! een poes en/ of een jeweetwelkater heeft ook aandacht nodig. Het staat in de Gepoesde grondwet, zo! Artikel 5, lid 34, vers 12 .

Nou wilde het dat ze ' 's avond naar bed gingen  en een van de  ogenopdewereld nog aanstond. Toen  het licht uitging ben ik  met Cato naar beneden gegaan en zijn we eens gaan neuzen  hoe dat allemaal in zijn werk ging. Alt, enter, backslash, home en control-enter-delete waren de eerste hobbels die we moesten nemen. Dat ging razend snel en na drie nachten waren we er helemaal onder de kattenpoot en konden we aan de slag. Het was super, voor we het wisten hadden we contact met tientallen poezenbeesten in Rotterdam. We , eigenlijk Cato, k wam op  het idee om een praatgroep voor poezenbeesten van allerlei pluimage op te zetten. jeweetwelkaters, vuilnisbakkies, siamees, pers, English , of  het grotere werk zoals tijgers, leeuwinnen  a
ls wel homekaters en poteuse poessies.  in het kort:           JVSPETLEEHOLES.
Het was spannend of we met z'n allen online zouden zijn, het lichtje groepschat ging aan en er gebeurde en wonder. we hadden contact en beeld. De beelden zijn niet geweldig maar u kunt zien dat het een succes is geworden.
Het plan is in de maak om een katten café, een bruine kroeg voor oude mauwersen en disco voor krolse poezen en katers. nee, wacht maar  je hoort nog van ons!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''