Eten


Iets wat we blijven doen ondanks de crisis is eten. Het schijnt dat velen er last van hebben er de pondjes eraan  vliegen . Ik kan me voorstellen dat er nou makkelijk een koekje wort gepakt bij de koffie van 10.30 uur , want de rol ligt er toch. een boterhammetje meer want je zit nu even gezellig aan de lunch. allemaal verleidingen en de slimmeriken onder ons roepen: Ja ik zou wel willen sporten maar de sportscholen zijn dicht! waarde veelvraat het Zuiderpark ligt aan uw voeten, je kunt daar hollen, fietsen, 22 keer de radslag doen en nog veel meer vermoeiende capriolen uithalen  die er voor zorgen dat de overgewichtkilo's eraf vliegen als nseeuuw voor de zon en je weer als een jonge god/ godin door het leven kunt.

over verleidingen gesproken onze vrind Bert Swijnenburg van restaurant Brazzo heeft zijn deuren weer corona proof geopend en wij hebben van die gelegenheid gebruik gemaakt en zijn vrijdagavond het 25 jarig bestaan van Brazzo geheel Corona proof gaan vieren. de chef had een prachtig menu samengesteld (voor hem beslist een hele berg werk) uit 25 jaar Brazzo. Eerst een feestcoqtail en toen begon de feestvreugde. Een etagere vol lekkernijen passeerden de revue , het een nog smakelijker dan het ander.
Een heerlijk stukje kabeljauw als hoofdgerecht en natuurlijk weer drie voortreffelijke deserts. overgiet dit alles met een goede wijnkeuze van de Patron  en de kilo's vliegen eraan.

De hele crew van Brazzo van Harte gefeliciteerd met de zilveren lepel 🥄 , nee jubileum!
Heel veel succes inn de toekomst en dat we er nog vaak van mogen genieten

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''