Koken en zo

 Een relaxte week achter de rug! Van alles te doen maar alles verliep vlot. de ver bouwing van de keuken liep even een dipje op maar is nu weer in gang gezet. En verder was het een gewone, gezellige zoete inval op Huize Belleveu. Koffiedrinkers kwamen, eters gingen en de katten trakteerde ons op een dampende kattenbak. 

Kortom geen wolkje aan de lucht, letterlijk en figuurlijk. Het was heerlijk weer en woensdagavond aten we met vriendin A. in  de tuin. Zo werd het vrijdag en na de gebruikelijke therapie en wat karweitjes werd het etenstijd. Een belangrijk moment van de dag. Vandaag zijn we ingeschreven bij het Paviljoen aan het Water. Ingeschreven ivm de corona-maatregelen. Camiel en zijn team verzorgen de maaltijd. We fietsen richting Paviljoen en het begint een beetje te regenen maar terplaatse is het snel droog en gaan we naar ons toebedachte plaats. Heel geschikt, met uitzicht over de andere gasten. Een glas witte wijn en een door Camiel aangerukte kom chips doen het weekend gevoel toenemen. HMMMM.

Tijd voor de soep, courgette soep met een Turks broodje. Daarna kwamen er gegrilde sardines in zoutkorst, met nieuwe aardappeltjes en een salade. 

Na het verorberen van de hoofdschotel kwam er ook nog een toetje,  
Een bordje met aardbeien , vanilleijs en een slagroom/ chocosoes. Wat wil je nog meer? Het weekend kan beginnen
Een kop koffie na en we stappen weer op de fiets richting huis, zo'n 150 meter  afstand. Een relaxt weekend volgt. ik 

De South Explorer, kunstenaars op Zuid is dit weekend, dat beloofd nog vele leuke, verrassende momenten . Kom KIJKEN!!!!!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''