Weer een dag verder!






15 juni 2008

Vanmorgen om 8.15 waren we weer wakker. Het bed is wel goed maar we hebben beiden rugklachten. Als we gebadderd hebben is het al over hoor, dus we kunnen recht van lijf en leden naar het ontbijt. Jonge goden als wij zijn!




Ontbijt is weer als altijd, groots, maar geen eitje! Ik ontdek wel een bordje waarop staat dat al je ontbijtwensen doorgegeven kunnen worden en zo mogelijk laten ze je wens uitkomen. Nou, mag ik dan misschien een gepocheerd eitje???? Eitje komt eraan!!!!!! Een paar minuten later heb ik twee vers geroosterde boterhammetjes en twee gepocheerde eitjes. Lekker man!

Vandaag een dag om van alles en niets te doen. We komen na een morgen kuieren in Lxemburgstad terug op de kamer en deze blijkt nog niet ‘’opgemaakt’’. Als we er net onze schoenen uit hebben en de pc is opgestart staan er twee dames voor de deur met een blik in de oogjes van:oprotten, nu zijn wij aan zet!! Nou ja, er zat niets anders dan af te druipen en ons ergens anders terug te trekken tot de tornado uitgewoed was. Op naar beneden dus. Daar was een ruimte met drie pc's waarvan er eentje gratis te gebruiken is. Terwijl Adrie al zijn pc wijsheid gebruikt blader ik wat in de duimendikke luxe glossy’s. Er staat een goed restaurant(volgens de beschrijving) in nog geen kwartiertje van het vliegveld, dus een kwartiertje van het hotel.
We surfen nog even naar de website en besluiten de gok te nemen.

http://www.joel-schaeffer.lu/

Om 18.00 vertrekken we en inderdaad, een kwartier later hebben we het gevonden. In een klein dorpje, op een hoek, naast een in de buurt erg populair chinees restaurant. Het is er druk!
Het blijkt geen letter gelogen, wat een goede tent. Tijdens het eten besluiten we daarom ook maar om hier met kerst ook te eten of deze zaak te laten cateren in bergen op zoom. Heerlijke gerechten, pure, geconcentreerde smaken en prachtige porties. De wijn die ik koos is ook een schot in de roos. Rond half elf rijden we terug naar NH hotel. Goede afsluiting van Luxemburg. Morgen op naar Basel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''