Beste allemaal


Gisteren op Rügen aangekomen. De eerste dagen in Lübeck waren erg ontspannen. Een mooi hotel en prachtig weer. Zondag werd weer een reisdag, er moesten nog zo’n 300 km gereden worden. Einde middag kwamen we aan en vonden al snel ons hotel. Mooie kamer met uitzicht op de Oostzee.
Na een klein schoonheidsslaapje konden we fris en vrolijk naar beneden voor een dinertje in de tuin. Dat buiten zitten bleek van zeer korte duur want het begon al snel heel voorzichtig te regenen, zodat we dekking konden zoeken want daarna viel er een bui!!

Na het eten nog even het stadje ingelopen en koffie gedronken aan het haventje. Het was heerlijk opgefrist. Met een omweg terug naar huis.

De balkondeuren wijd open gezet en even de mail gekeken. Toen we beiden opkeken zat het plafond vol muggen!! Gelukkig zijn het niet stekende muggen zoals ze die enige jaren geleden op de plaat in Bergen op Zoom die ook hadden.

We zijn dus vanmorgen bultloos opgestaan. Vandaag gaan we een beetje rondkijken, het weer is aangenaam en we zijn in een goede bui.

Groeten!
Theo

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''