Störtebeker Festspiele Ralswiek 2008



Hallo!!
Vandaag heerlijk ontspannen over het eiland getoerd en vanmiddag wat uitgebreider geluncht omdat we vanavond naar het Störtenbeker Festspiele ( een openluchtvoorstelling met de zee op de achtergrond). We zouden voor de voorstelling even een broodje of zo eten.
Op tijd weggegaan want het zou erg druk worden en hadden wen het meeste kans op een aardige parkeerplek. De plaatsbewijzen waren al thuis gestuurd.
De parkeerplaats lag een kleine 2 km. van het theater maar er reed een treintje dat ons bracht. Wij op zoek naar een eetgelegenheid, en snel gevonden. Tussen alle hamburgers, schnitzels en bratwurst stond ook een ‘’vesper’’ of te wel een broodmaaltijd. Nou dat zou wel smaken met een glas bier!
De voortelling was erg bijzonder en er werden spectaculaire stunts uitgehaald. Om goed 23.00 liep het theater leeg, wij schatten toch al snel zo’n 1500 mensen. Deze keer terug gewandeld met honderden anderen. De auto stond zo gunstig dat we direct weg konden rijden. Thuis nog een lekker glas sekt gedronken en nagekletst over de voorstelling.

Echt vakantie!
Theo

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''