Dagje Brussel

bezoekstad brus

Hallo allen

Zondag kwamen we op het idee om deze week eens wat uitstapjes te gaan maken. Dan blijkt dat er toch afspraken staan zoals in mijn geval de huisarts. Dan maar iets minder ver weg en toen het begon op te klaren zijn we in de auto gestapt en naar Antwerpen gereden. Altijd verfrissend zo’n uitstapje.

Vandaag waren we afspraakvrij en zijn we naar Brussel gereden. Het was even tobben om de auto geparkeerd te krijgen maar met een beetje goede wil en tegen het verkeer in rijden kwamen we bij een parkeergarage.

Na een zonnige wandeling door de stad werd het tijd voor de lunch. Deze keer een Thai restaurant. Er viel een klein buitje.

boze bui

Na een heerlijke lunch trokken we de stad in, keken onze ogen uit in de vele boekhandels, EN vertrokken zonder aankoop! In een oosterse €1,00 vier leuke place-mats, drie bakvormen en een setje cd writers voor de som van € 7.00.imagesCARGG69Z

 

In de Oxfamwinkel stond een enorme bak met (kunst) zijde sjaaltjes. Natuurlijk vist Adrie de meest bijzondere exemplaren uit de berg. Een heel bijzondere stof met prachtige kleurcombinaties.

Brussel_Manneke_p

Iedereen ken manneke Pis van Brussel. En sinds lange tijd zijn er ook vrouwkes Pis opgedoken,

vrouw pis

en het zou mij niets verbazen als er straks ook nog een kindje Pis waterend op een sokkel zit.

imagesMieke Pis

Wij vonden op onze wandeling Hondje Pis. Zie de foto!

hondje pis

Theo.-mozart_transparent1614_thumb

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''