Charlois !!!!!


We hebben het geluk in het mooiste stukkie van Rotteram Zuid (en noord) te wonen. We zijn met velen en zitten elkaar niet in de weg. Als ik s' morgens de deur open doe om de plantenbakken water te geven wordt er altijd gegroet. En als ik met m'n zelf gefabriceerde sproeier sta water te geven aan de hoog opgehangen plantenbakken is er altijd wel een linkmiechel die een grappige opmerking weet achter te laten. 
Nu liepen we  een avond rondje door de wijk en we belande bij de Hoekmaat( Frans Bekkerstraat 140- 142 ) een zorggroep/ instelling die verdomd leuke dingen maakt. voederhokjes, broedkastjes, en ook deze leuke        We 💟 Charlois!.                wegwijzers.   Toen ik het bord zag staan in de etalage werd ik  gewoon blij! Vrolijk van kleur en verdomd leuk in je tuin of voortuin.

Als we nou eens allemaal zo'n bord in de tuin zetten  bezorgen we de Hoekmaat voldoende werk, fleuren we de wijk op en dragen een POSITIEVE GEDACHTE UIT. Wie zit er nou niet op iets positiefs te wachten in deze corona-tijd! Dus in de benen, op de fiets, met de rollators of met de scootmobiel maar de Hoekmaat

Reacties

Populaire posts van deze blog

smikkelen en smullen hatsekidee

Verse wafels uit schudfles

Vertaling ''the long day closes''