We hebben weer een ouderwets avondje gehad. Omdanks de regen eerst een con concertje meegemaakt in het batavierhuis (trekharmonica en viool)en daarna naar Adiamo voor een super heerlijke Italiaanse maaltijd. Super gewoon. Een groot bord garpacio van rund, een heerlije pizza met zwaardvis en als afsluiting tiramizo/panecotta. Denk daar een dubbele espresso bij en eeen overheerlijke fles wijn?! Ik heb de overblijfselen van mijn pizza in laten pakken en mee naar huis genomen voor de lunch morgen.
smikkelen en smullen hatsekidee
Een uitspraak van ons aller Louike de Vos. De smikkelaar bij uitstek. allemaal heel onschuldig, voor een vos. Al snaaien zijn medevossen een heel kippenhok leeg, hij houdt het bij een portie beukennoten die Bor de Wolf voor hem klaar maakt. Het praathuis als vegetarisch eetcafé. Vanmorgen sloeg ik de Volkskrant open en werd ik aangesproken door Xi , de opperchinees der opperchinezen. Hij richtte zich tot zijn onderdanen maar ook tegen ons: EET JE BORDJE LEEG ALVORENS NOG EENS OP TE SCHEPPEN. Dat kunnen we maar mooi in ons zak steken. Volgens vadertje Xi gaat er te veel goed voedsel verloren aan verspilling. Omdat hij de grootste bevolkingsgroep toespreekt zou dat een slok op een borrel kunnen schelen! Restaurants in China wordt verzocht erop toe te zien dat de bordjes worden leeggegeten voordat het volgende wordt opgediend. Een regel die wij al kennen van een restaurant bij ons in de straat: Asian Fusion. daar kun je voor een heel redelijk bedrag sushi eten. Voor 22 euro zoveel je
Reacties